|
托努·卡尔朱斯特 & 爱沙尼亚爱乐室内合唱团 -《Oonas》[24-96 FLAC 2CD] 塔林室内乐团 Tobias - oonas (Tonu Kaljuste; Estonian Philharmonic Chamber Choir; Tallinn Chamber Orchestra) 24-96 FLAC 2CD 曲目 CD1 1. Prologue. Teie, õelad (Chorus) 2. Prologue Arioso. Ei usu te mu sõna (Jonah) 3. Prologue Aria with Choir. Nii ütleb Jumal (Chorus, Tenor) 4. Scene 1. Kuhu ma lähen Su vaimu eest (Chorus, Tenor) 5. Scene 1. Tõrm. Aita meid päästa (Chorus, Tenor, Jonah) 6. Scene 1. Tänukoor. Ja nägid lained sils Sind (Chorus, Soloists) 7. Scene 2. Nii kui Joonas kord kolm päeva (Chorus) 8. Scene 2. On Issanda arm (Chorus) 9. Scene 2. Palve. Mu Issandat küll hüüdsin (Jonah) 10. Scene 2. Terzett. Ei jata tema hinge (Tenor, Jonah, Bass) 11. Scene 2. Oh, anna tuhat keelt Sa mulle (Chorus, Soloists) 12. Scene 2. Fuuga. Sind, mu Jumal, armastan (Chorus) CD2 1. Scene 3. Kattemaksupsalmi. Issand, ilmu meile (Altos, Chorus) 2. Scene 3. Sanctus. Piha, piha (Chorus, Soloists) 3. Scene 3. Aria. Sinu tahet (Jonah) 4. Scene 3. Oh, Issand, Su puhad, neid on vähks jäänud (Chorus) 5. Scene 3. Koraal. Oh, Issand, taevast vata nüid (Chorus) 6. Scene 3. Arietta. Jumal nüid vaatab alla (Soprano) 7. Scene 4. Laskem meid süda (Chorus, Jonah) 8. Scene 4. Intermezzo. Ei inimene (Chorus) 9. Scene 4. De profundis clamavi. Issand, halastal (Chorus) 10. Scene 5. Ei Sinust hoolimud keegi (Chorus) 11. Scene 5. Kui käes on viimne kohtupäev (Chorus, Soloists) 12. Scene 5. Duett. Mis on see inimene (Soprano, Alto) 13. Scene 5. Lõpukoor. Vaata, sääl on Looja maja (Chorus) 链接:https://pan.quark.cn/s/746a50eb6100
|